Vita Family szendvicsek

szendvics-04

Szendvics rendelés

Egyéni megrendeléseket az alábbi webshopon vagy e-mailen, megrendeles@julienne.hu-n fogadjuk.

Termékeink továbbértékesítéhez elsősorban üzleti partnerek jelentkezését  várjuk– iskolai, irodai, kórházi büfék – kávézók és egyéb eladási pontok terítéséhez.

info@julienne.hu e-mail címen, vagy a 06-30-628-2773-as telefonszámon.

 

Rendelési tudnivalók

Megrendelés: rendeléseiket minden hétköznap  fogadjuk a webshopon vagy e-mailen keresztül.

 

Termékeinket frissen készítjük, ezért megrendeléseket csak következő napi kiszállítással (24 órán belül) tudjuk vállalni az alábbi területeken:
Budaörs, és Budapest: V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII. XIV., XV., XVI. kerületeiben. A 10.000 Ft. értékű vásárlás felett ingyenes, egyéb esetben bruttó 899 Ft.

A szállításhoz szükséges csomagolás költségét a termék ára nem tartalmazza. A doboz ára a megrendelt mennyiségtől függ, minden 10 darab termék után 200 Ft-ot számolunk fel.

A szállítás preferált időpontját 2 órás időintervallummal a megjegyzés rovatban kérjük megjelölni.

Fizetés:
A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Fizetés csak készpénzben, kiszállításkor. Minimális rendelési érték: 5000 Ft. ÁFA- számla igényüket megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük jelezni, mert utólag nem tudjuk kiállítani.

Rendelés lemondás: 24 órával a szállítást megelőzően van lehetőség (nyitva tartásunknak megfelelően), ettől eltérően a teljes vételár fizetendő

Megrendelése elküldésekor elfogadja a fenti vásárlási feltételeket.

Rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel, tudnivalókkal hívjon minket a 0630-628-2773-as számon.