Étterem és büfé üzemeltetés

MUNKAHELYI ÉTKEZTETÉS ÉS BÜFÉÜZEMELTETÉS

Első munkahelyi éttermünket 2003-ban nyitottuk, és az elmúlt tíz év munkahelyi étkeztetésben szerzett szakmai tapasztalatunknak, és gyakorlatunknak köszönhetően évről évre bővül szerződéses partnereink száma.

Megrendelőink és fogyasztóink megelégedettségének kulcsa, hogy büfékínálatunkat, és ételválasztékunkat mindig a helyi igényekhez, ízlésekhez, és nem utolsósorban az ott dolgozók pénztárcájához igazítjuk, így garantálva, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Minden telephelyen elérhetőek a JULIENNE Kft. saját pékségében gyártott pékáruk, és az abból készült változatos szendvicsek, meleg reggelik; éttermeinkben pedig 3 féle napi menüből, és közel 15 féle a’la carte ételből választhatnak a nálunk étkezők.