Rólunk

A JULIENNE Kft. egyedülálló a közétkeztetés területén, mert:

 • egy családi tulajdonban lévő 20 éves magyar középvállalkozás
 • alternatív menürendszeres étkeztetés: az iskolákban három, míg az óvodákban és szociális intézményekben napi két féle ételsor közül választhatnak a nálunk étkezők
 • saját pékségben készített egészséges (teljes kiőrlésű, magvas, rozsos, stb.) és speciális (gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú) kenyerek és finompékáruk az általunk ellátott intézményeknek
 • diétás, és egyéb speciális étrend biztosítása a velünk szerződésben álló partnereknek

Szolgáltatásunk garanciái:

 • 20 éves szakmai tapasztalat a közétkeztetés területén
 • biztos pénzügyi alapok (saját tulajdonban lévő főzőkonyhák, raktárak, és szállítójárművek)
 • 240 alkalmazott szakmai tudása és elhivatottsága
 • a független tanúsító szervezet által rendszeresen auditált vállalatirányítási rendszerek (HACCP, ISO 22000 élelmiszerbiztonsági, ISO 14001 környezetirányítási, és MSZ 28001 munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági rendszerek)

Sikerünk zálogai: szakértelem, minőség és elhivatottság

A Vita Family szendvicseket és a Glutén Nagyi gluténmentes pékárukat a Julienne Kft. hívta életre. Termékeinket már évek óta gyártjuk, és szállítjuk szerződéses partnereink részére, ám kereskedelmi forgalomba 2015-ben kerültek.
A finom, házias, és egészséges termékek gyártójánál – a JULIENNE Kft.-nél – a szakértelmet, minőséget és elhivatottságot tekintjük fő védjegyünknek, mert hiszünk abban, hogy ezek a múlt, jelen és jövőbeni sikereink alapjai.

Cégünk egy 1989-ben alapított családi vállalkozás jogutódjaként jött létre és rendkívül gyors fejlődésen ment keresztül. Mindössze néhány év leforgása alatt termelésünk a napi 600-ról 15000 adagra nőtt. Büszkén állíthatjuk, hogy a közétkeztetés és munkahelyi étkeztetés terén egyaránt egyedülálló szerepet töltünk be, amit a magas szintű szolgáltatással és a partnereink számára nyújtott egyedi megoldásokkal vívtunk ki.

Szolgáltatásaink a vendéglátás szinte egész területét felölelik:

 • szendvics és hidegkonyhai termékek beszállítása
 • gluténmentes pékáruk készítése és forgalmazása
 • büfék, munkahelyi éttermek üzemeltetése
 • rendezvények teljes körű szervezése és lebonyolítása
 • főző- és tálalókonyhák üzemeltetése óvodák, iskolák, idősotthonok, egyházi és kórházi intézmények ellátására

Bár a vállalkozás méretében és struktúrájában sokat változott az elmúlt évtizedek alatt, ám az alapító eszméje: személyre szabott, minőségi szolgáltatás mindenkinek’, továbbra is meghatározza a JULIENNE Kft. mindennapjait.
Sikereinkhez természetesen kollégáink elhivatottsága is nagymértékben hozzájárul. 240 alkalmazottunk közül többen a kezdetektől velünk vannak, de sokan családtagjaikat, ismerőseiket is ajánlották hozzánk, így valódinagycsaláddá alakítva munkahelyüket.

A Minőségi szolgáltatás garanciái – működésünk alappillérei

Szolgáltatásunk magas színvonalát a minőségi alapanyagok, a korszerű ételkészítési technológiák, és minden területre kiterjedő minőségirányítási rendszerünk garantálják.

Nyersanyagaink beszerzésekor törekszünk a hazai, lehetőség szerint helyi termelők, feldolgozók által kínált áruk vásárlására, melyeket az egészséges táplálkozás elvei szerint, készítünk el.
A vendéglátóipari cégek közül egyedülállóként saját pékséget üzemeltetünk, mely végtelen lehetőséget biztosít partnereink kiszolgálásában. A hagyományos kenyér és finom-pékáruk mellett, az egészséges, teljes kiőrlésű, magvas, vagy csökkentett szénhidráttartalmú termékeken túl a speciális, gluténmentes pékárukat is magunk készítjük.

Budapesten kívül számos vidéki telephellyel is rendelkezünk, összességében mintegy 20 önálló egységgel. Modern vállalatirányítási rendszerünk segítségével mindegyik online összeköttetésben áll központunkkal, és alkalmazza termelés- és minőségirányítási szabályainkat, így garantálva az egységes arculatát cégünknek.

Minőségirányítási rendszereink

A vendéglátó ipari cégek között úttörőként 2006-ban vezettük be a MSZ ISO 22000:2005 élelmiszerbiztonsági rendszert, mely a nyomon-követhetőségen és visszaellenőrzésen alapszik, mely garantálja az ételkészítés biztonságát a teljes folyamat alatt, a beszállítók kiválasztásától, egészen az elkészült étel kiszállításáig.

Társaságunk fontosnak tartja a környezetvédelmet, támogatja a fenntartható fejlődést és hozzájárul a környezetvédelem üzleti gyakorlatba való átültetéséhez, ezért 2009-ben bevezette az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert is.

Lépést tartva a hazai és nemzetközi jogszabályokkal, irányelvekkel, 2013-ban a JULIENNE KFT kiépítette MEBIR – Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítás – rendszerét, melyet a brit szabványügyi hivatal OHSAS 18001:2007 szabvány szerint tanúsíttattuk és alkalmazzuk.

9001logominoseg-bizt-02minoseg-bizt-01minoseg-bizt-03

 

 

 

 

A Julienne Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

aaalogo bisnode logo

 

Segítünk

Családi vállalkozás lévén mélyen érint minket a szegénység és a súlyos, sokszor gyógyíthatatlan betegségben szenvedő emberek, gyerekek sorsa.
Több kiemelt szervezeten, iskolán – Száraznád Speciális Szakiskola – alapítványon – Együtt a

Daganatos Gyermekekért Alapítvány, Salva Vita – a kezdetektől segítjük a rászorulókat ingyen étellel, rendezvényeik, családi összejöveteleik megszervezésével, tanulóik képzésével, tagjaik munkavállalókénti alkalmazásával, és nem utolsósorban pénzbeli hozzájárulással.

 

A Salva Vita Alapítvánnyal együttműködve, elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy a megváltozott munkaképességű emberek számára is munkalehetőséget tudjunk biztosítani. Nagy örömünkre szolgál, hogy 2015-ben cégünk elnyerte a Fogyatékos-barát Munkahely elismerést.

 

fogylogo