Közétkeztetés

A LEGJOBBAT GYERMEKÉNEK!

Nagy kihívás a gyerekek ízlésének megfelelni. Célunk változatos és legfőképpen egészséges ételekkel megismertetni és megszerettetni a gyerekeket.

Alternatív menüválasztási rendszerünk lényege hogy az iskolás és óvodás gyermekek szüleikkel két, illetve három féle menü közül választhatnak, így mindenki szabadon dönthet arról, mi kerül a tányérjába, és megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.
A gyerekek nagy lelkesedéssel fogadták a tényt, hogy végre van beleszólásuk az őket érintő kérdésekbe, és tapasztalataink szerint nagyon felelősségteljesen hozzák meg döntéseiket, figyelembe véve a saját ételpreferenciájukon túl az egészséges táplálkozás kritériumait is.

Az általunk szolgáltatott iskolák egy részében már elektronikusan, interneten keresztül kezeljük az ebéd megrendelést, továbbá névre szóló chipkártyával segítjük maga az étkeztetés, tálalás folyamatát.

 

DIÉTÁS ÉS TÁPLÁLÉKALLERGIÁBAN SZENVEDŐK RÉSZÉRE KÉSZÍTETT ÉTELEK

Odafigyelés és teljes körű kiszolgálás

Azokban az intézményekben, ahol a Julienne Kft. szolgáltat nincsenek hátrányos, megkülönböztetett helyzetben a speciális diétát igénylő, fogyasztók.

Kifejlesztettük, majd hatóságilag (OÉTI, ÁNTSZ) engedélyeztettük, illetve a jelenleg legmagasabb európai élelmiszerbiztonsági rendszerrel (ISO 22000:2005) tanúsítottuk az alábbi étrendeket, amelyeket egyéni csomagolásban szállítunk megrendelőink részére:

– diabetikus
– kalóriaszegény
– epe-, máj- és gyomorkímélő
– tojásmentes
– gluténmentes
– tejfehérjementes
– tejcukormentes
– szójamentes
– fehérjeszegény

Ezeket az ételeket naponta, dietetikus szakkolléga felügyeletével állítjuk össze, készítjük el és tálaljuk megrendelőink igénye szerint.

Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően a hozzátartozó pékáruval és cukrászsüteménnyel együtt.

 

Referenciáink gyermek-, szociális-, kórház-, és fogvatartotti étkeztetés területéről:

  • Budaörs gyermekétkeztetés
  • Kisújszállás Gyermek és Felnőtt étkeztetés
  • Budapest XVI. Kerület Óvodai étkeztetése
  • Budapest XV. Kerület Szociális étkeztetése
  • Budapest, I. Kerület Szociális és iskolai étkeztetése
  • Budapest, XVII. Kerület Szociális, Gyermek és Felnőtt étkeztetése
  • Budapesti Fegyház és Börtön – Kozma utca
  • Budai Irgalmasrendi Kórház étkeztetése
  • Magyar Máltai Szeretetszolgálat