Minőség, garanciák

A vendéglátó ipari cégek között úttörőként 2006-ban vezettük be a MSZ ISO 22000:2005 élelmiszerbiztonsági rendszert, mely a nyomon-követhetőségen és visszaellenőrzésen alapszik, mely garantálja az ételkészítés biztonságát a teljes folyamat alatt, a beszállítók kiválasztásától, egészen az elkészült étel kiszállításáig.

Társaságunk fontosnak tartja a környezetvédelmet, támogatja a fenntartható fejlődést és hozzájárul a környezetvédelem üzleti gyakorlatba való átültetéséhez, ezért 2009-ben bevezette az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert is.

Lépést tartva a hazai és nemzetközi jogszabályokkal, irányelvekkel, 2013-ban a JULIENNE KFT kiépítette MEBIR – Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítás – rendszerét, melyet a brit szabványügyi hivatal OHSAS 18001:2007 szabvány szerint tanúsíttattuk és alkalmazzuk.

minoseg-bizt-02 minoseg-bizt-01 minoseg-bizt-03