Gluténnagyi gluténmentes pékáruk és desszertek

Rendelés

Egyéni megrendeléseket az alábbi webshopon vagy  e-mailen, megrendeles@glutennagyi.hu-n fogadjuk.

Gluténnagyi – Gluténmentes házi pékáruink és desszertjeink forgalmazásához (üzletekben, kávézókban stb. történő értékesítéshez) elsősorban üzleti partnerek jelentkezését várjuk az info@glutennagyi.hu e-mail címen, vagy a 06-30-628-2773-as telefonszámon.

gm_talca


Rendelési tudnivalók

Megrendelés: rendeléseiket minden hétköznap 7:00-és 16:00 között fogadjuk a webshopon vagy e-mailen keresztül.

Termékeink 2017. február 1-től a budapesti, budaörsi és a szombathelyi METRO áruházakban is megvásárolhatóak.

Termékeinket frissen készítjük, ezért megrendeléseket csak következő napi kiszállítással (24 órán belül) tudjuk vállalni az alábbi területeken:
Budaörs, és Budapest: V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII. XIV., XV., XVI. kerületeiben. A 10.000 Ft. értékű vásárlás felett ingyenes, egyéb esetben bruttó 899 Ft.

A szállításhoz szükséges csomagolás költségét a termék ára nem tartalmazza. A doboz ára a megrendelt mennyiségtől függ, minden 10 darab termék után 200 Ft-ot számolunk fel.

A szállítás preferált időpontját 2 órás időintervallummal a megjegyzés rovatban kérjük megjelölni.

Fizetés: A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. Fizetés csak készpénzben, kiszállításkor. Minimális rendelési érték: 5000 Ft. ÁFA- számla igényüket megrendeléskor a megjegyzés rovatban kérjük jelezni, mert utólag nem tudjuk kiállítani.

Rendelés lemondás: 24 órával a szállítást megelőzően van lehetőség (nyitva tartásunknak megfelelően), ettől eltérően a teljes vételár fizetendő.

Megrendelése elküldésekor elfogadja a fenti vásárlási feltételeket.

Rendeléssel kapcsolatos kérdésekkel, tudnivalókkal hívjon minket a 0630-628-2773-as számon.